Ημερομηνία και ώρα για το μεγάλο σόου, που οι gamers παγκοσμίως περιμένουν με αγωνία


Η διεξαγωγή του φετινού PlayStation Showcase ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα και σε αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ολοκαίνουριου PlayStation οικοσυστήματος, για το οποίο όπως είναι αναμενόμενο οι gamers παγκοσμίως περιμένουν με αγωνία.

Η Sony ανακοίνωσε πως πρόκειται για μεγάλη παρουσίαση που θα ξεπερνά σε διάρκεια τη μία ώρα. Σύμφωνα με την εταιρία, θα δούμε διάφορα PS5 και PS VR2 παιχνίδια που βρίσκονται αυτή την περίοδο στη διαδικασία του development, όλα από τα κορυφαία στούντιο στον κόσμο. Ακόμη, οι θεατές θα μάθουμε τι ετοιμάζουν διάφορες ομάδες εργασίας των PlayStation Studios, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν και τίτλοι από third-party συνεργάτες και ανεξάρτητα στούντιο.

Το PlayStation Showcase αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), ενώ αυτό θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλια του PlayStation στα YouTube και Twitch.

Το τελευταίο PlayStation Showcase είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2021, έχοντας ανακοινώσει πολύ σημαντικές κυκλοφορίες όπως αυτές των Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake, ένα first taster του God of War Ragnarök, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 7 μεταξύ πολλών ακόμη. Φανταστείτε τι άλλο έχουμε να δούμε στη φετινή του εκδοχή!