Το Aurora: The Lost Medallion - The Cave θα σας κάνει να κολλήσετε!


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης ενός νέου adventure game από Έλληνες developers και πιο συγκεκριμένα Θεσσαλονικείς! Ο λόγος για το Aurora: The Lost Medallion - The Cave, ένα ιδιαίτερο point & click adventure, με εικαστικά ζωγραφισμένα στο χέρι!

Ο εν λόγω τίτλος αναπτύσσεται εδώ και μερικά χρόνια από μια μικρή ομάδα που εδρεύει στη συμπρωτεύουσα και εμπνέεται από κλασσικά παιχνίδια του είδους, αφηγούμενο μια ιστορία ενηλικίωσης με επίκεντρο τη φιλία, σε ένα απρόσμενο περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε το σχετικό trailer:

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του παιχνιδιού από τους δημιουργούς:

Ένα νέο adventure game αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από Έλληνες δημιουργούς. Η ομάδα Noema Games από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα το Teaser Trailer για το πολυαναμενόμενο Aurora: The Lost Medallion - The Cave. Το βιντεοπαιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των point-and-click adventure games, συμπεριλαμβάνει γρίφους και μια μοναδική ιστορία της οποίας τα γεγονότα παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το Teaser Trailer, το βασικό θέμα της Demo έκδοσης θα είναι το πολυαγαπημένο παιχνίδι των παιδιών το κρυφτό. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στον παγωμένο πλανήτη Eedor και συγκεκριμένα σε μια σπηλιά κάτω από την επιφάνεια του. Η πρωταγωνίστρια μας, η Aurora έχει ως στόχο να ανακαλύψει τις ρίζες της και τα μυστικά που κρύβει η σπηλιά.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την μηχανή γραφικών Unity, οτιδήποτε μπορούμε να δούμε οπτικά είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και φυσικά είναι πλούσιο σε ήχους και voice over. Επιπλέον, το τελικό παιχνίδι υπόσχεται τουλάχιστον 12 ώρες απολαυστικού gameplay γνωρίζοντας σταδιακά την μοναδική ιστορία του Aurora: The Lost Medallion.

Η μικρή ομάδα από τη Θεσσαλονίκη αναπτύσσει τον τίτλο τα τελευταία χρόνια, έχοντας συμμετάσχει στο παρελθόν στο κορυφαίο event για Adventure Games το AdventureX όπου απέσπασε και σχετική διάκριση έχοντας επιλεγεί μεταξύ των άλλων υποψηφίων. Η ανάπτυξη προχωράει συνεχώς, θέτοντας ως επόμενο στόχο την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης.

Η δοκιμαστική έκδοση του Aurora: The Lost Medallion - The Cave θα κυκλοφορήσει σύντομα επιτρέποντας στους παίκτες να γνωρίσουν το σύμπαν της Aurora, δωρεάν μέσω μιας πολύ μοναδικής περιπέτειας. Προσθέστε το παιχνίδι στην Steam Wishlist σας για να μην χάσετε την κυκλοφορία.