Το νέο διαφημιστικό της Sony για το PlayStation VR2 με τον Ozzy είναι ξεκαρδιστικό και σε αυτό ακούγονται μεταξύ άλλων και… αρκετά μπινελίκια!


Έναν πολυαγαπημένο μουσικό με cult status επιστράτευσε η Sony για τη διαφήμιση του PlayStation VR2, η οποία και επέλεξε τον θρυλικό Ozzy Osbourne για τη νέα της καμπάνια.

Η Sony έκανε την έκπληξη κυκλοφορώντας ένα νέο διαφημιστικό σποτ για το VR headset του PlayStation 5, που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στα καταστήματα, με τον Ozzy Osbourne να εμφανίζεται σε αυτό να παίζει ένα από τα video games της δημοφιλούς κονσόλας.

Ο τραγουδιστής των Black Sabbath, που μόλις πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι αποσύρεται από τις ζωντανές εμφανίσεις λόγω ζητημάτων υγείας, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και με ακμαίο ηθικό, χιούμορ και θέληση για ζωή παίζει στο σποτ της εταιρείας το Horizon Call of The Mountain, ένα από τα launch παιχνίδια του PS VR2.

Σε αυτό, εκείνος εμφανίζεται να ζητά συνεχώς τη βοήθεια της συζύγου του, Sharon Osbourne, και μεταξύ τους ανταλλάσσουν ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και αρκετά… μπινελίκια, απότοκο του ομολογουμένως έντονου ταμπεραμέντου και των δύο.

Δείτε τον Ozzy να δοκιμάζει το VR headset του PlayStation 5 πιο κάτω: