Να πώς θα παίξετε κι εσείς δωρεάν και online το ομώνυμο video game, προτού η ταινία προσγειωθεί στις αίθουσες


Το δικό της video game απέκτησε μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το Cocaine Bear της Elizabeth Banks. Εμπνευσμένο από το Pacman και με κεντρικό χαρακτήρα την περίφημη αρκούδα της ταινίας, το video game είναι ένα 8-bit bender με τίτλο… Cocaine Bear: The Rise of Pablo Escobear.

Βασισμένη τρόπον τινά σε πραγματική ιστορία, τόσο η ταινία όσο και το game παρακολουθούν μια μαύρη αρκούδα που κατά λάθος καταναλώνει μια μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, την οποία και βρίσκει στο σημείο όπου έχει καταπέσει το αεροσκάφος ενός drugrunner. Στο Cocaine Bear: The Rise of Pablo Escobear, οι παίκτες κατευθύνουν την αρκούδα μέσα σε έναν λαβύρινθο με στόχο αυτή να καταβροχθίσει τους ανθρώπους που φαίνονται να περπατούν αμέριμνοι μέσα. Η δυνατότητα κίνησης της αρκούδας με ταχύτητα εξαρτάται ωστόσο από το πόση κοκαΐνη έχει καταναλώσει, οπότε αν το come down έρθει νωρίς, τότε τέρμα και το παιχνίδι! Παίξτε online και δωρεάν στο official website.

Στην ταινία της Elizabeth Banks, που θα δούμε το επόμενο διάστημα και στις εγχώριες αίθουσες, πρωταγωνιστούν οι Keri Russell, Margo Martindale, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Isiah Whitlock Jr., Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince, Scott Seiss, αλλά και ο εκλιπών Ray Liotta.

Μετά την πρόσφατη εύρεση μιας τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης από τις αρχές να πλέει στον ωκεανό, η Banks εξέφρασε το ενδιαφέρον της να γυρίσει και μια Cocaine Shark ταινία, δίνοντας συνέχεια σε μια από τις ομολογουμένως WTF ταινίες της χρονιάς!