Και αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποια γεγονότα τον οδήγησαν στο να είναι ο μεγάλος villain της αγαπημένης σειράς…


Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι από τον κόσμο του Stranger Things πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, μέσω του οποίου οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τον έλεγχο του Vecna, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Netflix.

Τιτλοφορούμενο Stranger Things VR, το game θα δίνει στους players τον έλεγχο του τρομερού villain της τέταρτης σεζόν της σειράς, τον οποίο και ερμήνευσε αριστοτεχνικά ο Jamie Campbell Bower. Ως Vecna, θα μπορούν να εκφοβίζουν την Eleven και το αγαπημένο Hawkins gang, μπαίνοντας στα όνειρα και τις αναμνήσεις τους. Από το description του παιχνιδιού, μαθαίνουμε επίσης ότι οι fans θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για την ιστορία του Vecna και για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο να μετατραπεί στον μεγάλο κακό της σειράς.

Το game studio της Tender Claws πρόκειται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στα τέλη του 2023, χωρίς να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία, λανσάροντάς το σε όλες τις μεγάλες VR πλατφόρμες. Αυτό θα αποτελεί και το δεύτερο Stranger Things game, μετά από εκείνο που κυκλοφόρησε η πλατφόρμα του Netflix το 2019 ως ένα tie-in της 3ης σεζόν του, το οποίο και είναι διαθέσιμο σε κινητά τηλέφωνα και κονσόλες.