Το Critics' Choice Sale ξεκινά και εκεί μπορείς να βρεις παιχνίδια με υψηλές βαθμολογίες, στις καλύτερες τιμές που παίζουν


Προσφορές για όλους του χρήστες του συνεχίζει να προσφέρει το PlayStation Store και τον Φεβρουάριο, με την Sony να υποδέχεται το νέο μήνα με το Critics' Choice Sale. Έτσι, από την 1η Φεβρουαρίου και για λίγο καιρό ακόμα, το ψηφιακό κατάστημα των PlayStation 4 και PlayStation 5 θα κατακλύζεται από εκατοντάδες τίτλους παιχνιδιών και expansion packs σε μειωμένες τιμές, με τις εκπτώσεις αυτών να αγγίζουν ακόμη και το 70%! Τι καλύτερο λοιπόν από το να ανανεώσεις λίγο τη λίστα με τα παιχνίδια με τα οποία θα καείς με την παρέα σου;

Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις αφορούν τίτλους που έχουν λατρέψει οι κριτικοί, δίνοντας μερικές από τις υψηλότερες βαθμολογίες τους. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν διάφορα αποκλειστικά παιχνίδια του οικοσυστήματος, όπως τα Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7, ενώ σε μειωμένες τιμές είναι διαθέσιμα και περιζήτητα blockbusters, όπως το Call of Duty: Modern Warfare II, το Assassin's Creed Valhalla και το Resident Evil Village. Συνολικά, η καμπάνια περιλαμβάνει πάνω από 300 διαφορετικά παιχνίδια, οπότε κάντε ένα σοβαρό συμβούλιο με την παρέα σου για να διαλέξετε τα αγαπημένα σας.

Και μερικές από τις Critics' Choice προσφορές του PlayStation Store για να ξέρετε τι μπορείτε να «χτυπήσετε» αυτόν το μήνα:

Horizon Forbidden West – Έκπτωση -43%

Red Dead Redemption 2 – Έκπτωση -67%

F1 22 – Έκπτωση -70%

Assassin's Creed Valhalla – Έκπτωση -67%

Resident Evil Village  – Έκπτωση -50%

Stray  – Έκπτωση -20%

NBA 2K23 – Έκπτωση -67%

Dying Light 2 Stay Human – Έκπτωση -50%

Need For Speed Unbound – Έκπτωση -50%

Call of Duty: Modern Warfare II – Έκπτωση -25%

Gran Turismo 7 – Έκπτωση -43%

Τσεκάρετε εδώ αναλυτικά τους τίτλους που πωλούνται με έκπτωση στο ελληνικό PS Store, με το Critics' Choice Sale των PS4 και PS5 να αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Φεβρουαρίου.