Δείτε εδώ το animated music video του καλλιτέχνη για το “STAR WALKIN’”, γεμάτο από Easter eggs του League Of Legends


Η Riot Games και ο Lil Nas X έδωσαν στη δημοσιότητα το κομμάτι “STAR WALKIN’”, γραμμένο από τον δημοφιλή καλλιτέχνη, το οποίο και θα αποτελέσει τον ύμνο του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος League Of Legends.

Το κομμάτι είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube (και μπορείτε να το ακούσετε πιο κάτω), ενώ αυτό ακούγεται επίσης ήδη σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Το μουσικό βίντεο αυτού τοποθετείται στο San Francisco – την πόλη φιλοξενίας του φετινού πρωταθλήματος League Of Legends Worlds Final – και παρουσιάζει την μεταμόρφωση της πόλης όσο οι συμμετέχοντες στο τουρνουά παρελαύνουν σε αυτή. Όπως και σε προηγούμενα Riot Games Worlds μουσικά βίντεο, έτσι και στο “STAR WALKIN’” υπάρχουν αρκετά Easter eggs κρυμμένα για τους θαυμαστές του League Of Legends.

Δείτε εδώ το βίντεο για το “STAR WALKIN’”:

Ως μέρος της συνεργασίας του με το League Of Legends, ο Lil Nas X πρόκειται να ερμηνεύσει το “STAR WALKIN’” live στο Worlds 22 Finals, το οποίο και θα λάβει χώρα στις 5 Νοεμβρίου στο Chase Center του San Francisco.

Ο μουσικός συνέβαλε επίσης στο design ενός skin για ένα από τα επερχόμενα πρωταθλήματα του League Of Legends, όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν μέσα στο παιχνίδι μεταξύ 3 και 14 Νοεμβρίου.

Όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του “STAR WALKIN’”, ο Lil Nas X μοιράστηκε με το κοινό ότι «θα έφτιαχνε το καλύτερο Worlds anthem όλων των εποχών, δημιουργώντας το μεγαλύτερο, πιο cool και πιο sexy Worlds στην ιστορία των Worlds!».