Παιχνίδια που περιμένουμε με αγωνία


 

Παιχνίδια που περιμένουμε με αγωνία

 

Rise of the Tomb Raider

 

Rise-of-the-Tomb-Raider-1024x656.jpg

 

To 2013 σημάδεψε την επιστροφή της Lara Croft, με ένα παιχνίδι το οποίο χρησίμευσε ως reboot του franchise και έκανε τη Lara Croft ξανά κουλ μετά από πολύ καιρό. Το δεύτερο παιχνίδι αυτής της καινούριας σειράς υπόσχεται περισότερρo χρόνο μέσα σε tombs για να δικαιολογηθεί το όνομα. “Putting the tombs back in Tomb Raider”, ακούγεται καλή τακτική.

Κονσόλες: Pc, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One

 

 

The Witcher 3: Wild Hunt

 

witcher-3.jpg

 

Aν το πρώτο Witcher ήταν καλογραμμένο, ατμοσφαιρικό και φιλόδοξο και το δεύτερο ήταν τεχνικά άρτιο και απλά όμορφο, το τρίτο φαίνεται πως καταφέρνει να κάνει και τα δύο, φέρνοντας το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Το gameplay footage μοιάζει καταπληκτικό και ο τεράστιος ανοιχτός κόσμος κάνει τα περισσότερα παιχνίδια καλύτερα οπότε μάλλον είναι σωστή επιλογή.

Koνσόλες: PC, Playstation 4, Xbox One

 

 

Mortal Kombat X

 

mortal-kombat-x-scorpio-wallpaper-1024x640.jpg

 

 

Τα παιχνίδια Mortal Kombat έχουν υπάρξει σταθερή αξία όσον αφορά τα fighting games, αφού ακόμα και όταν δεν ήταν ιδιαίτερα καινοτόμα, πάντα ήταν διασκεδαστικά, ιδιαίτερα όταν ήμασταν παιδάκια που δεν ήξεραν πως να απενεργοποιήσουν το gore του παιχνιδιού αλλά και δεν ήθελαν. Το X, (10ος τίτλος στη σειρά) φαίνεται να παίρνει τα μεγαλύτερα ρίσκα όσον αφορά το design του παιχνιδιού, εφόσον τώρα πια το περιβάλλον θα είναι διαδραστικό και θα συμβάλλει στη μάχη, ενώ οι χαρακτήρες θα έχουν τρεις διαφορετικούς «τύπους», οι οποίοι θα αφορούν διαφορετικές ικανότητές τους και θα κάνουν τη στρατηγική μάχης πολύ πιο πολύπλοκη και ενδιαφέρουσα. FINISH HIM.

 

Κονσόλες: PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4

 

 

Batman: Arkham Knight

 

Arkham-Knight.jpg

 

Το Arkham Origins δεν ήταν πολύ καλό, και η απουσία των Rocksteady Studios από την ανάπτυξη του ήταν αυτό που εφταιγε. Το Arkham Knight όμως φτιάχτηκε από τα Rocksteady και όλα του τα πρόμο δείχνουν το ίδιο επίπεδο παραγωγής που είχαν οι προκάτοχοι του. Ο Scarecrow και ο Riddle είναι ο αγαπημένος μου villain από τα προηγούμενα παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι δε θα απογοητευτώ από το Arkham Knight, ακόμα και αν ο villain του τίτλου φαίνεται ξαναζεσταμένο φαγητό.

Κονσόλες : Playstation 4, PC, Xbox One

 

 

Dragon Age: Inquisition

 

Dragon-Age-Inquisition-1-1024x576.jpg

 

Δράκοι! Θρησκόληπτοι φανατικοί! Κυνηγημένοι μάγοι! ΔΡΑΚΟΙ! Ακόμα και αν το 2ο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βελτιώσει τίποτα στο εξαιρετικό πρώτο (εμένα και πάλι μου άρεσε), το Inquisition έρχεται με φιλοδοξία να γίνει η κορυφή της σειράς μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Dragon Age όλος ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι ανοιχτός, ενώ ο παίκτης θα μπορεί να παίξει όχι μόνο ως μέλος των τριών φυλών που ήταν διαθέσιμες στο πρώτο παιχνίδι αλλά και ως Qun.

Επίσης, όπως πάντα οι τριγύρω χαρακτήρες φαίνεται να είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του σεναρίου, και οι δημιουργοί υπόσχονται πως οι αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων θα έχουν πραγματικές συνέπειες στο πως εξελίσσεται το παιχνίδι.

Kονσόλες: Pc, Playstation 3, Playstation 4, Xbox360, Xbox One.