Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός ετοιμάζεται για ένα Prime Video special και το πρώτο της studio album εδώ και μια δεκαετία.


Η Jennifer Lopez φαίνεται πως επιστρέφει με τον νέο της δίσκο και συνοδευτική ταινία με τίτλο This Is Me…Now, ετοιμάζοντας το μεγάλο της comeback με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά εδώ και μια δεκαετία, με ένα απαραίτητο Prime Video special.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου και το This Is Me…Now: The Film θα γίνει διαθέσιμο την ίδια μέρα στο Prime Video. Εκεί καταγράφεται το ταξίδι της ίδιας προς την αγάπη. Δείτε τα teaser trailers πιο κάτω.

Ο τίτλος This Is Me…Now κλείνει το μάτι στο τρίτο studio album της Lopez, το This Is Me... Then, το οποίο και συμπλήρωσε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του την περασμένη χρονιά. Το full-length περιλαμβάνει ένα κομμάτι με τίτλο “Dear Ben Pt. II” –sequel στο κομμάτι της από το 2002 με τίτλο “Dear Ben” – και είναι αφιερωμένο φυσικά στον σύζυγό της, Ben Affleck. Το lead single με τίτλο “Can’t Get Enough” θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Ο τελευταίος δίσκος της Lopez, A.K.A., κυκλοφόρησε το 2014. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει standalone singles με τους Cardi B και Skrillex, έχει συνεργαστεί με τους Maluma και Lin-Manuel Miranda, ενώ εμφανίστηκε και στο Super Bowl LIV halftime show μαζί με τη Shakira. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Hustlers, Marry Me και Second Act, ενώ παρουσίασε επίσης επεισόδιο του Saturday Night Live το 2019.