«Το να είμαι η Top 2023 Global Artist του Spotify είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο γενεθλίων και Χριστουγέννων που θα μπορούσατε να μου κάνετε», δήλωσε η δημοφιλέστατη τραγουδοποιός.


Ως Top 2023 Global Artist του Spotify ανακηρύχθηκε η Taylor Swift και ίδια το γιόρτασε με την κυκλοφορία-έκπληξη του “You’re Losing Me (From The Vault)”.

Η pop τραγουδοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές της μέσα από την official X/Twitter σελίδα της και εκεί τους ενημέρωσε για την κυκλοφορία του κομματιού στην πλατφόρμα.

«Το να είμαι η Top 2023 Global Artist του Spotify είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο γενεθλίων και Χριστουγέννων που θα μπορούσατε να μου κάνετε», δήλωσε η ίδια, με τους θαυμαστές της να την ευχαριστούν με τη σειρά τους για την κυκλοφορία του κομματιού στα κοινωνικά μέσα.

Το “You’re Losing Me (From The Vault)” είναι η τελευταία κυκλοφορία της Swift από τις “From the Vault” δουλειές της, οι οποίες δεν είναι άλλες από τα tracks που δεν κατάφεραν να μπουν στα official studio albums της σε προηγούμενες περιόδους. Το κομμάτι γράφτηκε μαζί με τον Bleachers frontman και παραγωγό, Jack Antonoff, και είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά τον Μάιο του 2022 στο “Late Night Edition” του LP Midnights. Μια digital εκδοχή του κομματιού έγινε διαθέσιμη και στο official web store της ίδιας.