Τα έσοδα από τις πωλήσεις του κομματιού θα διατεθούν για τη μάχη ενάντια στη βιομηχανία ιχθυοκαλλιεργειών στην Ισλανδία.


Το νέο τους κομμάτι-συνεργασία με τίτλο oral” κυκλοφόρησαν οι Björk και Rosalía, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για τη μάχη ενάντια στη βιομηχανία ιχθυοκαλλιεργειών στην Ισλανδία.

Μέσα από ένα Instagram post, η Björk δήλωσε ότι αρχικά έγραψε και ηχογράφησε το κομμάτι 25 χρόνια πριν, όταν εκείνη ήταν περίπου στην ηλικία της Rosalía σήμερα. Με στοιχεία από τη dancehall μουσική, η Björk πρόσθεσε σήμερα τον πειραματισμό της Καταλανής pop star με το είδος όπως και τη φωνή της, σε μια guest εμφάνιση που θα συζητηθεί ιδιαιτέρως.

Το music video του “oral” σκηνοθέτησε η Carlota Guerrero και διαθέτει στοιχεία από τις πολεμικές τέχνες, με τις δύο τραγουδίστριες να εμφανίζονται με σχετικές στολές, μια katana και επιθετική διάθεση.

Νωρίτερα μέσα στο 2023, η Björk κυκλοφόρησε ένα remix του “Woe” της Shygirl, λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Coachella όπου και χρησιμοποίησε περισσότερα από 800 drones για ένα light show πάνω από το stage. Η τελευταία κυκλοφορία της Rosalía από την άλλη, ήταν το single “TUYA” που ήρθε στο φως τον Ιούνιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Björk (@bjork)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Björk (@bjork)