Το Jesus Is King 2 λέγεται ότι περιλαμβάνει guest εμφανίσεις των Eminem, Snoop Dogg, Travis Scott, Pusha T και άλλων.


Leak-αρε απ’ ό,τι φαίνεται ο πολυαναμενόμενος δίσκος του Kanye West με τον Dr. Dre, Jesus Is King 2. Στο follow-up του gospel δίσκου του West από το 2019 περιλαμβάνονται κυρίως remixes κομματιών από τον πρώτο δίσκο, αλλά και guest εμφανίσεις των Eminem, Snoop Dogg, Travis Scott, Pusha T, 2 Chainz, Anderson .Paak, A$AP Ferg και άλλων.

Ανάμεσα στα νέα tracks είναι το “This Is The Glory” στο οποίο συμμετέχουν οι Dr. Dre και Snoop Dogg, το “Blood of the Lamb” με τους Pusha T, L.A. Monster και A$AP Ferg, αλλά και το “Our King” με τους Dre και 2 Chainz.

Ο West, που σήμερα ακούει στο όνομα Ye, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Part 2 το 2019, αναφέροντας τότε ότι το Jesus Is King αποτελούσε τον πρώτο του «καθαρό» δίσκο. Πίσω στο 2022, έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιο του ίδιου στη Def Jam αποτελεί πλέον παρελθόν, με τελευταίο του δίσκο σε αυτήν να είναι το DONDA του 2021.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν ο Ye έχει υπογράψει σε ένα νέο label, με τα αντισημιτικά του σχόλια και τα “White Lives Matter” stunts του ίδιου να δυσκολεύουν σίγουρα την κατάσταση ως προς ένα ενδεχόμενο comeback.