Η πολυαναμενόμενη concert film της pop πριγκίπισσας έρχεται σύντομα και στη χώρα μας για να προκαλέσει φρενίτιδα!


Οι εγχώριες Swifties έχουν έναν πολύ καλό λόγο για να είναι ευτυχείς, μιας που πολυαναμενόμενη concert film της Taylor Swift πρόκειται να προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους! Η ταινία Taylor Swift: The Eras Tour, όπως θα ονομάζεται, θα προβληθεί σε πάνω από 100 χώρες και στην Ελλάδα θα τη δούμε στις 13 Οκτωβρίου, με τις προπωλήσεις εισιτηρίων να έχουν ήδη αρχίσει. 

Στην ταινία καταγράφεται η πρόσφατη περιοδεία της pop πριγκίπισσας στις ΗΠΑ, έτσι όπως κινηματογραφήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Swift στην Καλιφόρνια και το επιβλητικό SoFi Stadium. Σε αυτήν θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ιδιαίτερο concept, όπου ζωντανεύουν όλες οι καλλιτεχνικές eras της Swift και των 10 δίσκων της καριέρας της, σε μια setlist 44 τραγουδιών και διάρκειας 3 ωρών.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Sam Wrench και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου box office. Πράγμα καθόλου περίεργο, μιας που το άνοιγμά της μόνο στις ΗΠΑ υπολογίζεται μεταξύ $100-125 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η ίδια η περιοδεία της Swift θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών.

Δείτε το σχετικό trailer