Περιλαμβάνει τα hit singles “Padam Padam” και το ομώνυμο “Tension”.


Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Kylie, Tension,  ένας δίσκος γεμάτος ευφορία, δυναμικά χορευτικά και pop τραγούδια, μόλις κυκλοφόρησε από την BMG.

Το άλμπουμ που έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές περιλαμβάνει τα hit singles “Padam Padam” και το ομώνυμο “Tension”. Το ‘Padam Padam’ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και αποτέλεσε και το απόλυτο καλοκαιρινό hit, ενώ ξεπέρασε τα 157 εκατομμύρια streams, παρέμεινε για 4 εβδομάδες στο UK Top 10 και ήταν #1 στο UK airplay chart. Το Tension μπήκε αμέσως στο UK Top 20, ανέβηκε στο # 7 στο UK airplay chart την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και κέρδισε τους χρήστες του TikTok από όλο τον κόσμο.

H Kylie δήλωσε σχετικά με το Tension: «Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο «θέμα». Ήθελα απλά να βρω την ουσία ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να υπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτή την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης και μελαγχολίας.»

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Kylie άνοιξε ένα special pop-up μαγαζί στο Λονδίνο γεμάτο από αποκλειστικό merchandise και προϊόντα που επέλεξε η ίδια προσωπικά – δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία για όλους τους θαυμαστές της, τους συλλέκτες και όσους αγαπούν τη μουσική. Από το Νοέμβριο, η Kylie θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της, για πρώτη φορά. στο Las Vegas και συγκεκριμένα στο Voltaire. Την επόμενη εβδομάδα η Kylie θα εμφανιστεί στο O2 Shepherd’s Bush Empire ενώ θα παρουσιάσει το show του ITV “An Audience With” στο Royal Albert Hall που θα προβληθεί το Δεκέμβριο.

Η λαμπερή καριέρα της Kylie περιλαμβάνει  πάνω από 80 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, πέντε δισεκατομμύρια streams και οκτώ #1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα πολλαπλά της βραβεία περιλαμβάνουν τρία BRIT Awards, δύο βραβεία MTV και ένα Grammy. Η Kylie είναι η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει #1 άλμπουμ και singles στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.