Το ιταλικό συγκρότημα που σαρώνει σε charts και βραβεία έκανε την popstar να το διασκεδάσει για τα καλά.


Τη μεγάλη τους επιστροφή στον θεσμό των MTV VMAs πραγματοποίησαν οι neskin, που μοιάζουν να σαρώνουν τα πάντα το τελευταίο διάστημα, τόσο σε επίπεδο charts όσο και σε εξώφυλλα περιοδικών και βραβεύσεις.

Το ιταλικό συγκρότημα που έγινε παγκοσμίως γνωστό έπειτα από τη νίκη του στον διαγωνισμό της Εurovision εμφανίστηκε ζωντανά στα VMAs του 2023, ερμηνεύοντας το κομμάτι Honey (Are U Coming?)”. Και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν για ακόμη μια φορά ενθουσιώδεις, με την Taylor Swift να φαίνεται να το διασκεδάζει ιδιαιτέρως.

Ο frontman του συγκροτήματος, Damiano David, ξεκίνησε την ερμηνεία του κομματιού όσο βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο κοινό, κρατώντας μάλιστα μια κάμερα. Όταν εκείνος πέρασε μπροστά από την Swift, εκείνη του έστειλε ένα φιλί που προκάλεσε ντελίριο στους θεατές του μουσικού event. Ο David ανέβηκε τότε στο stage για να επανενωθεί με τους υπόλοιπους Måneskin για τις ανάγκες του single.

Στα VMAs του 2023, οι Måneskin βραβεύτηκαν για το κομμάτι “The Loneliest”, το οποίο κέρδισε στην κατηγορία Best Rock. Το συγκρότημα ήταν επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Group of the Year. Την περασμένη χρονιά, το MTV προχώρησε σε censorship της performance του “Supermodel”, όταν το top της μπασίστριάς τους, Victoria De Angelis, έπεσε την ώρα που βρισκόταν on stage. Το track μπήκε τους επόμενους μήνες στον δίσκο Rush!, για τις ανάγκες του οποίου το συγκρότημα θα είναι σε περιοδεία για όλο το 2023.