Δείτε το συγκινητικό highlight της περιοδείας των Offspring με τίτλο "Let the Bad Times Roll".


Με μέλη των Sum 41 και Simple Plan ενώθηκαν οι Offspring στην πρόσφατη περιοδεία τους, για μια μοναδική εκτέλεση του Why Don’t You Get a Job?” που καταγράφηκε σε video. Πιο συγκεκριμένα, οι Offspring έκλεισαν την περιοδεία τους με τίτλο “Let the Bad Times Roll”, χαρίζοντας στο κοινό μια συνεργατική εκτέλεση του κομματιού, που αποτέλεσε το συγκινητικό highlight των ημερών που βρέθηκαν στον δρόμο.

Η κοινή εκτέλεση του “Why Don’t You Get a Job?” πραγματοποιήθηκε στο Jones Beach Theater στη Wantagh της Νέας Υόρκης, με τα μέλη και των τριών συγκροτημάτων να εμφανίζονται να απολαμβάνουν την στιγμή και να χαμογελούν πλατιά. Στη σκηνή ανέβηκαν συγκεκριμένα ο Deryck Whibley των Sum 41 και ο Pierre Bouvier των Simple Plan μαζί με το headlining act.

Οι Offspring παρουσίασαν πρόσφατα και ένα cover του “Blitzkrieg Bop” των Ramones, ενώ κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους ευχαρίστησαν και με το παραπάνω τους metalheads στο κοινό, παρουσιάζοντας ένα medley με κομμάτια όπως το “Iron Man” των Black Sabbath, “The Trooper” των Iron Maiden και “Sweet Child o’ Mine” των Guns N’ Roses.