Η πρώτη φορά που το συγκρότημα μοιράζεται τη σκηνή εδώ και μια δεκαετία.


Στη σκηνή των VMAs του 2023 επανενώθηκαν οι *NSYNC για να απονείμουν το Best Pop Award στην Taylor Swift. Και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, δηλαδή οι Chris Kirkpatrick, Lance Bass, Joey Fatone, JC Chasez και Justin Timberlake, βρέθηκαν στο stage για την παρουσίαση του βραβείου για πρώτη φορά μετά από μια γεμάτη δεκαετία.

Η Taylor Swift που βραβεύθηκε στην κατηγορία δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τον ενθουσιασμό της, αναφέροντας μάλιστα ότι στην παιδική της ηλικία είχε τις κούκλες των *NSYNC! «Τι θα συμβεί τώρα; Κάτι κάνουν και θέλω να ξέρω τι είναι αυτό. Είστε η ποπ προσωποποιημένη!», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Το τελευταίο *NSYNC reunion που είδαμε το 2013 έγινε στα πλαίσια του Video Vanguard Award medley για τον Timberlake. Το 2019, όλα τα μέλη του σχήματος εκτός από τον Timberlake, ερμήνευσαν μαζί με την Ariana Grande το “break up with your girlfriend, i’m bored” και το “Tearin’ Up My Heart” κατά τη διάρκεια του headlining Coachella set της ίδιας.

Ως προς το τι έπεται, δεν είναι λίγα τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι *NSYNC έχουν ηχογραφήσει νέα μουσική για την επικείμενη ταινία Trolls Band Together. Μάλιστα, στη Νέα Υόρκη έχουν τοποθετηθεί μεγάλα posters της ταινίας, με το “N” του κλασικού *NSYNC logo και ένα QR code για να ακούσει κανείς ένα τμήμα του soundtrack.