Η τελευταία συναυλία του John σε βρετανικό έδαφος διέθετε εμφανίσεις των Rina Sawayama και Brandon Flowers


Την τελευταία του ζωντανή εμφάνιση σε βρετανικό έδαφος πραγματοποίησε ο Sir Elton John το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου, δίνοντας μια ιστορική συναυλία στο  Glastonbury Music Festival του 2023. Αυτή η εμφάνιση αποτελεί τμήμα της τελευταίας περιοδείας της καριέρας του εμβληματικού καλλιτέχνη, της “Farewell Yellow Brick Road” tour η οποία και συνεχίζεται.

Το set 20 κομματιών περιλάμβανε fan favorites, live rarities, όπως και μερικές surprise guest εμφανίσεις. Για να ανοίξει το show, ο John ερμήνευσε το cover του κομματιού των Who, “Pinball Wizard”, για πρώτη φορά από το 2009. Ο ίδιος ερμήνευσε στη συνέχεια κομμάτια όπως τα “The Bitch Is Back”, “Bennie and the Jets”, “Goodbye Yellow Brick Road” και “I Guess That’s Why They Call It the Blues”.

Με τη συνοδεία του Jacob Lusk των Gabriels, όπως και τη London Community Gospel Choir, ο John παρουσίασε και το “Are You Ready for Love” για πρώτη φορά από το 2014, προτού παρουσιάσει στο κοινό τους surprise guests της βραδιάς, δηλαδή τον Brandon Flowers των Killers (για την ερμηνεία του “Tiny Dancer”), και τη Rina Sawayama, για ένα ντουέτο στο “Don’t Go Breaking My Heart”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr