Με περισσότερα από 500,000 Spotify streams από την ημέρα που έγινε γνωστό το ατύχημα


Εκτοξεύτηκαν από ό,τι φαίνεται οι ακροάσεις τουMy Heart Will Go On” της Celine Dion μετά την τραγωδία στο υποβρύχιο Titan που θα επισκεπτόταν το κουφάρι του Τιτανικού στα βάθη του Ατλαντικού ωκεανού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, το βραβευμένο με Oscar κομμάτι μετρά περισσότερα από 500,000 Spotify streams από την ημέρα που έγινε γνωστό το ατύχημα και ξεκίνησε η προσπάθεια σωτηρίας των ανθρώπων που συμμετείχαν στην αποστολή της εταιρείας OceanGate.

Το Titan έχασε την επικοινωνία του με το σκάφος στην επιφάνεια της θάλασσας στις 18 Ιουνίου και οι επιβαίνοντές του που θεωρούνται και επίσημα πλέον νεκροί ήταν ο CEO Stockton Rush, ο Βρετανός εξερευνητής Hamish Harding, ο ερευνητής και δύτης Paul-Henry Nargeolet και ο πακιστανικής καταγωγής businessman Shahzada Dawood και ο γιος του Suleman.

Μετά τη δημοσιοποίηση των τραγικών εξελίξεων, ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, James Cameron, — ο οποίος έχει ταξιδέψει στο σημείο βύθισής του 33 φορές — δήλωσε ότι η ομάδα της OceanGate αγνόησε δεκάδες ενδείξεις κινδύνου για το όχημα που μετέφερε την ομάδα, συγκρίνοντάς το μάλιστα με το ίδιο το ναυάγιο του ιστορικού πλοίου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr