Ακούστε τη διασκευή του Καναδού τραγουδιστή και ηθοποιού, πριν από την κυκλοφορία του επεισοδίου στο οποίο ακούγεται


Το “Jealous Guy” του John Lennon διασκεύασε για τις ανάγκες της σειράς The Idol ο Weeknd, η οποία και αναμένεται να ακουστεί στο τέταρτο επεισόδιό της. Ο Weeknd είχε ήδη tease-άρει το “Jealous Guy” cover από τον περασμένο Απρίλιο, ενώ το ερμήνευσε στη Νορβηγία σε συναυλία του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Weeknd σκόπευε να κυκλοφορήσει το Idol soundtrack album στις 30 Ιουνίου, όμως προτίμησε τελικά να δίνει εβδομαδιαίες νέες κυκλοφορίες για το κοινό του. Στο πρώτο επεισόδιο, ο ίδιος δημοσιοποίησε το “The Lure (Main Theme)” και το κομμάτι της Lily-Rose Depp, “World Class Sinner / I’m a Freak”. Στο δεύτερο επεισόδιο ήρθαν το “Family”, το  “Double Fantasy”, αλλά και το “Devil’s Paradise” του Mike Dean, ενώ το τρίτο επεισόδιο διέθετε στο mini-soundtrack του τα “A Lesser Man”, “Take Me Back” και το “Get It B4” του Moses Sumney. Ο Weeknd έχει επίσης κυκλοφορήσει το Ιdol single με τίτλο “Popular”.

Μαζί με το “Jealous Guy”, ο Weeknd κυκλοφόρησε και το “One of the Girls” (με τη Lily-Rose Depp και τη Jennie των Blackpink), όπως και το “Fill the Void” (των Depp και Ramsey).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr