Πολύ καλά τα νέα από το Plisskën Festival!


Οι IDLES προσθέτουν και δεύτερη ημέρα στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Plisskën Festival, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Βράχων.

Ένα εκρηκτικό διήμερο με τους IDLES, που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, μαζί με ένα συναρπαστικό και πολυσυλλεκτικό lineup.

*Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2019, ο frontman των IDLES, Joe Talbot, στάθηκε ακίνητος στη σκηνή που είχε στηθεί στη μεγάλη αίθουσα του Alexandra Palace του Λονδίνου και κοίταξε κατάματα 9.000 πρόσωπα, που έλαμπαν από τα φώτα του χώρου, ένα παθιασμένο και αφοσιωμένο κοινό το οποίο ενώθηκε για να γιορτάσει και να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο headline show του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι σήμερα, λέγοντας: «Αυτό είναι τρομακτικό…αλλά το νιώθω σωστό».

Στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου «Brutalism», οι Βρετανοί IDLES έχουν κατορθώσει πολλά, όπως ένα νούμερο 1 άλμπουμ, εκατομμύρια προβολές, διεύρυνση  του ακροατηρίου τους, sold out περιοδείες, εμφανίσεις σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy. Το επόμενο άλμπουμ τους, με τίτλο «Joy as an Act of Resistance», καθιέρωσε το συγκρότημα για τα καλά στη συνείδηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άνοιξε το δρόμο για το κολοσσιαίο άλμπουμ τους «Ultra Mono» - το πρώτο Νο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr