Mετά τους «Σπυριδούλα» συμμετείχε σε περιστασιακά μουσικά σχήματα, όπως η «Εταιρεία Καλλιτεχνών» που δημιούργησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος


Σε ηλικία 73 ετών πέθανε ο Τόλης Μαστρόκαλος, μια από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνικής ροκ σκηνής.  Υπήρξε μέλος των θρυλικών «Σπυριδούλα», ενώ  συμμετείχε και σε έναν από τους πιο κομβικούς δίσκους για την ελληνική ροκ σκηνή, τον εμβληματικό «Φλου».

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Δημήτρη Πουλικάκου, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Ά, ρε Τόλη!!!...1950-2023.....73 χρόνια, όξω καρδιά!!!...R.I.P. old friend. Αποστόλης Μαστρόκαλος: Απο τα κηπάκια της Κυψέλης και των Εξαρχείων, στους κήπους του Παράδεισου, μια ανάσα δρόμος!!!».

https://www.facebook.com/dpoulikakos/posts/pfbid025WBsgnyHKmUochUZeCq8CoRJexuLMQxY9KLVQzFkEKdiMXgTAjoEpqDAybPL7HNVl

Ο Τόλης Μαστρόκαλος μετά τους «Σπυριδούλα» συμμετείχε σε περιστασιακά μουσικά σχήματα, όπως η «Εταιρεία Καλλιτεχνών» που δημιούργησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ενώ διατήρησε και συναυλιακή δράση για ένα μικρό διάστημα. Μετά τα μουσικά χρόνια, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στον χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr