Οι συναυλίες θα βασίζονται στον δίσκο του από το 2016 με τίτλο The Ship


Τη διεξαγωγή της πρώτης solo περιοδείας της καριέρας του ανακοίνωσε ο Brian Eno, η οποία και θα λάβει χώρα σε ευρωπαϊκό έδαφος το φθινόπωρο του 2023.

Οι συναυλίες στα πλαίσια της περιοδείας θα βασίζονται στον δίσκο του εμβληματικού καλλιτέχνη από το 2016 με τίτλο The Ship, ενώ θα τον συνοδεύει Baltic Sea Philharmonic (σε διεύθυνση ορχήστρας από τον Kristjan Järvithe), ο Βρετανός ηθοποιός Peter Serafinowicz, και οι επί χρόνια συνεργάτες του, Leo Abrahams και Peter Chilvers. Η περιοδεία θα ανοίξει τον Οκτώβριο στη Βενετία για να συνεχίσει σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Παρίσι και η Ουτρέχτη. Τα εισιτήρια για τη “Ships” tour θα γίνουν διαθέσιμα από τις 8 Ιουνίου.

Ο πιο πρόσφατος δίσκος του Eno, FOREVERANDEVERNOMORE, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022, μαζί με μια instrumental remix edition, με τίτλο Forever Voiceless, να έρχεται τον Απρίλιο. Τον Μάιο κυκλοφόρησε ο collaborative δίσκος του, Secret Life, μαζί με τον Βρετανό παραγωγό Fred again..

Ο ίδιος συμμετείχε εκτενώς και στον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο του Peter Gabriel,  i/o, σε singles όπως τα “The Court” και “Four Kinds of Horses”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr