Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο της single;


Ένα νέο κομμάτι για την πολυαναμενόμενη Barbie movie tease-αρε πρόσφατα η εκρηκτική Dua Lipa, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η νεαρή pop star ανέβασε πιο συγκεκριμένα στα social media ένα preview του release, μοιράζοντας με τους θαυμαστές της ένα μικρό snippet του επικείμενου single.

Το μικρό σε διάρκεια video δείχνει τη Lipa να επαναδημιουργεί στιγμές της από το Barbie trailer, βγάζοντας τα παπούτσια της και στέλνοντας ένα φιλί στην κάμερα. Στο δε background εμφανίζεται ένα preview του νέου της track που περιλαμβάνει τους στίχους: “Just come along for the ride”.

Τα visuals κλείνουν με μια black screen, αναγράφοντας το όνομα της Lipa με Barbie font και αποκαλύπτοντας ότι ο τίτλος του κομματιού θα είναι το “Dance The Night”. Γίνεται επίσης γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Η Lipa συμμετέχει και η ίδια στην πολυαναμενόμενη ταινία της Greta Gerwig. Στο πλευρό της θα δούμε και ηθοποιούς όπως η Helen Mirren, που θα αφηγείται την ταινία, ο Will Ferrell, που θα είναι ο Mattel CEO, αλλά και ο Michael Cera.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr