Λίγο πριν από την κοινή συναυλία τους την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


Οι Nightstalker και οι Fundracar παρουσιάζουν το τραγούδι «Ήρθε η Ώρα/ Say Your Prayer» δίνοντας μια ελάχιστη γεύση από αυτό που θα συμβεί στη συναυλία τους την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Από τη στιγμή που αποφάσισαν να ανέβουν μαζί στην σκηνή της Τεχνόπολης αυτό το καλοκαίρι, δεν έχουν σταματήσει να ετοιμάζουν εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι και το τραγούδι που έγραψαν από κοινού το οποίο συνοδεύεται από ένα rock n roll attitude video clip!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η ηχογράφηση του κομματιού έγινε στο studio Lychnopolis, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Manos Backline Studio από τον Bob Κατσιώνη, ενώ το μοντάζ και την σκηνοθεσία έκανε ο Αλέξανδρος Χαριτάκης.

Powered by Kannalite

Οι Nightstalker και οι Fundracar, δύο από τα πιο χαρακτηριστικά συγκροτήματα της underground σκηνής, ενώνουν τις εκρηκτικές τους δυνάμεις για μια μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Δύο μπάντες που τους δένει φιλία χρόνων παίρνουν μαζί τους γκαζωμένους και ασταμάτητους Bad Habits βάζοντας στοίχημα να ισοπεδώσουν το κέντρο της πόλης με μια συναυλιακή εμπειρία γεμάτη έκσταση και rock ‘n’ roll ψυχεδέλεια!

816x465

Info:

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 14€, ταμείο 17€

(Ελεύθερη είσοδος για παιδιά μέχρι 10 ετών)

Προπώληση εισιτηρίων:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr