Το γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες με τη σκηνοθέτρια Sophie Muller.


Κάθε φορά που η Kylie επιστρέφει με νέα δουλειά είναι μια ευχάριστη έκπληξη και πόσο μάλλον τώρα, με την κυκλοφορία του υπέροχου single της, ‘Padam Padam’. Το τραγούδι περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία για τα οποία αγαπάμε την Kylie, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Lostboy (Griff, Anne-Marie, Tiesto). Τα γεμάτα ευθυμία φωνητικά, το ρεφρέν που δεν ξεκολλάει από το μυαλό και ο έντονος ρυθμός είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το τραγούδι! 

 Το γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες με τη σκηνοθέτρια Sophie Muller. Σε αυτό βλέπουμε μια πανίσχυρη και απόκοσμη Kylie, ντυμένη στα κόκκινα, από την κορυφή ως τα νύχια, πλαισιωμένη από χορευτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το νέο άλμπουμ της Kylie, με τίτλο “Tension”, θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και είναι γεμάτο από απολαυστικούς χορευτικούς ρυθμούς και pop νότες. Η Kylie λέει σχετικά με το “Tension”: «Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και λευκή σελίδα. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο «θέμα». Ήθελα απλά να βρω την ουσία ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να υπηρετήσω το τραγούδι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr