Ακούστε το surprise remix από το Renaissance


Με τον Kendrick Lamar συνεργάστηκε η λαμπερή Beyoncé, για τις ανάγκες της δημιουργίας μιας νέας version του κομματιού της “America Has a Problem”. Το κομμάτι εμφανίζεται originally στον τελευταίο και άκρως επιτυχημένο δίσκο της Queen Bey, Renaissance.

Ο Kendrick Lamar ανοίγει τη νέα αυτή εκδοχή του “America Has a Problem”, κάνοντας μια αναφορά στην ΑΙ τεχνολογία που μοιάζει να έχει εισβάλει στη ζωή μας για τα καλά: “Even AI gotta practice copyin’ Kendrick/ The double entendre, the encore remnants/ I bop like tin men, the opps need ten men”.

Το εν λόγω κομμάτι αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ Beyoncé και Lamar, με τους δύο καλλιτέχνες να έχουν ξαναδουλέψει μαζί στο κομμάτι “Freedom” από τον δίσκο της Beyoncé του 2016, Lemonade.

Η Beyoncé ξεκίνησε πρόσφατα τη “Renaissance World Tour” της με μια σειρά από arena shows σε ευρωπαϊκές πόλεις. Από τον Ιούλιο και μετά, η ίδια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για περαιτέρω εμφανίσεις.

Ο Kendrick Lamar από την άλλη, αναμένεται να εμφανιστεί και εκείνος σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο, με headlining εμφανίσεις στο Governors Ball της Νέας Υόρκης, Lollapalooza στο Chicago, Outside Lands στο San Francisco, Osheaga στο Montreal, Austin City Limits στο Austin και Primavera Sound στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr