Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλογής θα διατεθούν στο EarthPercent του Brian Eno


Michael Stipe, CHVRCHES, Dry Cleaning και Coldplay είναι μόλις λίγοι από τους περισσότερους από 60 καλλιτέχνες και συγκροτήματα που συμμετέχουν στη συλλογή Earth Day Benefit Compilation 2023, η οποία και μόλις κυκλοφόρησε. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλογής θα διατεθούν στο EarthPercent του Brian Eno, το οποίο και θα τα διοχετεύσει με τη σειρά του σε οργανώσεις που μάχονται ενάντια στην κλιματική κρίση.

Ο Stipe — ο οποίος συμμετέχει συχνά σε αντίστοιχες κινήσεις για το περιβάλλον — συμμετέχει στη συλλογή με το κομμάτι “Give Me a Hand”, σε ένα art-pop piece με τα guest vocals της folk τραγουδίστριας, Gaelynn Lea. Παράλληλα, οι CHVRCHES επανενώνονται με τον Robert Smith των Cure για μια εκδοχή του κομματιού τους, “How Not to Drown”, ηχογραφημένο στο Brixton Academy. Οι Coldplay από την άλλη συμμετέχουν με τη μπαλάντα τους, “Let Somebody Go”.

Στο compilation βρίσκουμε επίσης τους Eno, Dry Cleaning, dodie, Bring Me the Horizon, Julia Holter, Mystery Jets και πολλούς ακόμη. Ακούστε και αγοράστε το άλμπουμ μέσα από το Bandcamp εδώ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr