Η συνεργασία τους περιλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο των Gorillaz με τίτλο Cracker Island


Τη σκηνή της εκπομπής Jimmy Kimmel Live! μοιράστηκαν οι Gorillaz και Beck την Τετάρτη που μας πέρασε, ερμηνεύοντας εκεί το collaborative track των ίδιων, “Possession Island”. Η εν λόγω συνεργασία τους περιλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο των Gorillaz με τίτλο Cracker Island και είναι το closing του LP που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Η συνεργασία του καλλιτέχνη και του συγκροτήματος είναι η δεύτερη της καριέρας τους έπειτα από το “The Valley of the Pagans”. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον δίσκο των Gorillaz από το 2020, Song Machine, Season One: Strange Timez. Τον Σεπτέμβριο του 2022, Gorillaz και Beck εμφανίστηκαν μάλιστα επί σκηνής σε συναυλία του δεύτερου στο Los Angeles.

Το Kimmel guest spot των Gorillaz και Beck αποτελεί ένα encore για τον Beck στην εκπομπή, ο οποίος εμφανίστηκε ξανά στο late-night τον Φεβρουάριο για να ερμηνεύσει το τελευταίο του solo single, “Thinking About You”.

Οι Gorillaz αναμένεται να επιστρέψουν στο stage το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για το Coachella 2023, ενώ ο Beck θα βγει τον Αύγουστο σε περιοδεία με τους Phoenix.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr