Για άλλη μια φορά!

Χωρίς ιδιαίτερη αφορμή ή εξηγήσεις, ο Kanye West διέγραψε απότομα τον λογαριασμό του στο Instagram.


Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ και παραγωγός ανέκτησε τον λογαριασμό του τον περασμένο Δεκέμβριο, αφότου είχε απενεργοποιηθεί για μια σειρά από παραβιάσεις δεοντολογικού κώδικα. Πηγή του σκανδάλου ήταν μια σειρά αμφιλεγόμενων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για αντισημιτισμό. Πέρυσι, μεταξύ άλλων, είχε στραφεί λεκτικά και εναντίον του Pete Davidson, όσο ήταν σε σχέση με την Kim Kardashian, πρώην σύζυγο του ίδιου.

Ο West έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram στις 18 Απριλίου, αφού μοιράστηκε το screenshot μιας συμπληρωμένης φόρμας για προσωρινή διαγραφή λογαριασμού. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, ο λογαριασμός του Ye στο Instagram δεν είναι διαθέσιμος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαγράφεται από το Instagram ο 45χρονος σταρ. Τον Οκτώβριο του 2018, ο West απενεργοποίησε οικειοθελώς τον λογαριασμό του και ξανά το 2020 εν μέσω αντιδράσεων για την ομιλία του στο Saturday Night Live, στην οποία επαινούσε το όραμα του Donald Trump. Τον Οκτώβριο του 2022, το Instagram πέταξε έξω τον ράπερ για τα αντισημιτικά σχόλιά του, ενώ ο Elon Musk κατάργησε τον λογαριασμό του West στο Twitter επειδή δημοσίευσε προσβλητικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας σβάστικας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr