Με συμμετοχές των Fontaines D.C. και Taylor Skye των Jockstrap


Τον τρίτο δίσκο της καριέρας του κυκλοφορεί ο slowthai, ο οποίος και φέρει τον τίτλο UGLY. Αυτός κυκλοφορεί από τις Method Records/Interscope Records και μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο μέσω Spotify πιο κάτω.

Ο τίτλος του δίσκου προέκυψε από το ακρωνύμιο U Gotta Love Yourself, το οποίο και αναφέρεται στην περιγραφή του από τον ίδιο τον slowthai. «Αυτός ο δίσκος είναι εντελώς εγώ – το πώς νιώθω και τι θέλω να γίνω… είναι όλα όσα οδηγούμαι να κάνω». Στο UGLY γίνονται επίσης διακριτές οι επιρροές του slowthai από καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Nirvana, Radiohead και Daniel Johnston.

Το UGLY κυκλοφορεί σε παραγωγή του Dan Carey (Fontaines D.C., black midi) μαζί με τον συχνό συνεργάτη του slowthai, Kwes Darko. Στον δίσκο περιλαμβάνονται συνεργασίες με τους Fontaines D.C., Taylor Skye των Jockstrap, Jacob Bugden των Beabadoobee, Ethan P. Flynn και του drummer Liam Toon.

Ο προηγούμενος δίσκος του slowthai ήταν το TYRON του 2021. Ο ίδιος αναμένεται να ανοίγει το φετινό καλοκαίρι τις συναυλίες των Blur στα πρώτα headlining shows τους εδώ και οχτώ ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr