Ακούστε το ολοκαίνουριο κομμάτι από το επικείμενο The Girl Is Crying In Her Latte.


 

Το title-track του νέου τους δίσκου, The Girl Is Crying In Her Latte, δημοσιοποίησαν οι Sparks, tease-άροντας ταυτόχρονα ένα video με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett.

Το duo από το Los Angeles – αποτελούμενο από τους αδερφούς Ron και Russell Mael – αναμένεται να κυκλοφορήσει το The Girl Is Crying In Her Latte στις 26 Μαΐου από την Island σε διάφορα formats, συμπεριλαμβανομένων των LP, Clear LP, Picture Disc, CD, αλλά και στις πλατφόρμες streaming.

Μέσα από σχετικό press release, το συγκρότημα δήλωσε: «Γνωρίσαμε την Cate Blanchett στο Παρίσι, στα βραβεία César, τον περασμένο χρόνο, χωρίς να γνωρίζουμε ότι την επόμενη χρονιά μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της εποχής μας (και ένας εξαιρετικός άνθρωπος!) θα συναινούσε τόσο γενναιόδωρα στο να μας χαρίσει τα bootie-shaking skills της για το πρώτο video του νέου μας δίσκου, The Girl Is Crying In Her Latte. Τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα. Θα κοιμηθούμε καλά απόψε γνωρίζοντας ότι θα μπορούμε να λέμε για πάντα ότι συμπρωταγωνιστήσαμε σε μια ταινία με την Cate Blanchett!».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr