Το πρώτο κομμάτι του επικείμενου First Two Pages Of Frankenstein είναι γεγονός


Το νέο τους single με τίτλο “Tropic Morning News” παρουσίασαν στην εκπομπή του Jimmy Fallon οι National, λίγο πριν από την κυκλοφορία του ένατου δίσκου της καριέρας τους με τίτλο First Two Pages Of Frankenstein, στις 28 Απριλίου.

Στον νέο δίσκο αναμένεται να δούμε συνεργασίες των National με καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Phoebe Bridgers και Sufjan Stevens.

Co-written από τον frontman του συγκροτήματος, Matt Berninger, όπως και τη σύζυγό του, Carin Besser, το κομμάτι έλαβε τον τίτλο του από μια φράση που η Besser εφηύρε για να περιγράψει την προβληματική συνήθεια του doomscrolling.

«Η ιδέα του να αναφερόμαστε στο σκοτάδι των ειδήσεων με έναν τόσο light τρόπο ξεκλείδωσε κάτι μέσα μου», δήλωσε ο Berninger σε σχετικό δελτίο τύπου. «Έγινε ένα κομμάτι για το να περνάς δύσκολα στην προσπάθειά σου να εκφραστείς και να συνδεθείς με κάποιον, όταν ο θόρυβος του κόσμου πνίγει κάθε πιθανότητα συζήτησης».

Στο ίδιο press release, ο Berninger παραδέχθηκε ότι το γράψιμο του First Two Pages Of Frankenstein καθυστέρησε επειδή ο ίδιος πέρασε δύσκολα για ένα διάστημα, αδυνατώντας να γράψει στίχους ή μελωδίες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr