Δείτε το σχετικό post

Μια διασκευή του “Just A Girl” των No Doubt tease-αρε η Florence + The Machine για τη νέα σεζόν του επιτυχημένου Yellowjackets.


Μέσα από μια ανάρτησή της στα social media στις 6 Μαρτίου, η Florence Welch μοιράστηκε με το κοινό ένα σύντομο video με την ίδια να τσεκάρει μια ράγα με κρεμασμένα tour outfits στο backstage συναυλίας της. Η τραγουδίστρια λίγο πριν το τέλος του video βρίσκει το χαρακτηριστικό μπλε-κίτρινο Yellowjackets logo ραμμένο πάνω σε ένα μπουφάν το οποίο και επιλέγει για να φορέσει, στρεφόμενη προς την κάμερα και ανακοινώνοντας την επικείμενη συνεργασία.

“So happy I got picked for the team this year 🩸”, αναφέρει το caption του clip, όσο ακούγεται μια εκδοχή του “Just A Girl” των No Doubt από το 1995.

Ο official λογαριασμός Yellowjackets στο Instagram απαντά μάλιστα στην ανάρτησή της με τη φράση: “We make one hell of a team”.

https://www.instagram.com/p/Cpc9Enps1xz/

Το “Just A Girl” των No Doubt περιλαμβάνεται στο τρίτο studio album του συγκροτήματος, Tragic Kingdom. Στο ενδυναμωτικό κομμάτι, η Gwen Stefani τραγουδά για το πώς οι γυναίκες στα ’90s απολάμβαναν πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από τους άνδρες.

Το Yellowjackets αποτελεί έναν συνδυασμό survival epic, ψυχολογικού horror story και coming-of-age δραματικής σειράς, που σημείωσε πέρυσι μεγάλη επιτυχία όταν και προβλήθηκε τηλεοπτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr