Η δημοφιλής ηθοποιός και κόρη του Lenny Kravitz, συνέγραψε με την Swift τα κομμάτια “Karma” και “Lavender Haze”


Στη δημιουργία του νέου δίσκου της Taylor Swift με τίτλο Midnights συνέβαλε η Zoë Kravitz, η οποία και συνέγραψε μαζί της τους στίχους για τα κομμάτια “Karma” και “Lavender Haze”.

Η δημοφιλής ηθοποιός και κόρη του Lenny Kravitz ξεδίπλωσε το ταλέντο της και στη μουσική, συμμετέχοντας στον 10ο δίσκο της καριέρας της Swift, όπου παρελαύνουν και άλλοι δημοφιλείς δημιουργοί, όπως η Lana Del Rey με το ντουέτο “Snow On The Beach”.

Σύμφωνα με την Swift, ένα επεισόδιο του Mad Men ήταν αυτό που ενέπνευσε το “Lavender Haze” που η ίδια συνέγραψε με την Kravitz. Το νόημα πίσω από αυτό αποκωδικοποιήθηκε σε ένα νέο video της Swift, η οποία ανέφερε ότι «έπεσε» πάνω στη φράση βλέποντας το iconic TV show. «Αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μια κοινή φράση που χρησιμοποιούσαν στα ’50s, περιγράφοντας μέσω αυτής το αίσθημα του να είσαι ερωτευμένος με κάποιον» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Σαν να λέμε ότι όταν είσαι σε “Lavender Haze”, αυτό σημαινει ότι έχεις όλη αυτή τη λάμψη της αγάπης, και αυτό νόμιζα ότι ήταν κάτι πολύ όμορφο».