«Αν και είμαι 31 ετών, έχω ακόμα το ίδιο Game Boy Colour και παίζω Pokémon Yellow ή Silver όταν είμαι στο αεροπλάνο, σε τρένα ή όταν βρίσκομαι σε περιοδεία», ανέφερε ο Sheeran


Ένα κομμάτι-συνεργασία του με τα Pokémon κυκλοφόρησε ο Ed Sheeran, το οποίο και τιτλοφορείται “Celestial”. Και όπως μπορείτε να καταλάβετε, το video για αυτό είναι γεμάτο από Pokémon, που πρωταγωνιστούν μαζί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό!

Pixel

Πιο συγκεκριμένα, στο “Celestial” βλέπουμε πλάι στον Sheeran τους Snorlax και Lapras, οι οποίοι μεταξύ άλλων τον σώζουν από ένα ατύχημα ή τον μεταφέρουν στην άλλη όχθη ενός ποταμού. Το video είναι art-directed από τον Yu Nagaba, ο οποίος εμπνεύστηκε από το πώς ο Sheeran ζωγράφιζε Pokémon όταν ήταν μικρό παιδί.

«Αν και είμαι 31 ετών, έχω ακόμα το ίδιο Game Boy Colour και παίζω Pokémon Yellow ή Silver όταν είμαι στο αεροπλάνο, σε τρένα ή όταν βρίσκομαι σε περιοδεία», ανέφερε ο Sheeran, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για αυτή του τη συνεργασία.

Για να γιορτάσει αυτό το παιχνιδιάρικο collaboration, ο Sheeran απέκτησε και ένα νέο τατουάζ με τον Squirtle στον ώμο του, το οποίο και ανέβασε σε φωτογραφία σαν tease για το κομμάτι.

https://www.instagram.com/reel/Ci0NadYIuMM/?utm_source=ig_web_copy_link