Ακούστε το ακυκλοφόρητο ως σήμερα “Skating (#7, Take 1)”, το οποίο και θα περιλαμβάνεται στην Super Deluxe Edition του κλασικού score του Vince Guaraldi


Σε βινύλιο και CD πρόκειται να επανακυκλοφορήσει το κλασικό score του Vince Guaraldi για το A Charlie Brown Christmas, το οποίο και έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το 1965 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε. Το super deluxe box set πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, ενώ ένα έγχρωμο βινύλιο αναμένεται να βρεθεί στα δισκοπωλεία από τις 16 Σεπτεμβρίου από την Craft Recordings.

 Το updated LP θα περιλαμβάνει τον original δίσκο 11 κομματιών, ακυκλοφόρητα κομμάτια, outtakes και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Για να γιορταστεί η κυκλοφορία, η Craft έδωσε στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα κομμάτι “Skating (#7, Take 1)”, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Το A Charlie Brown Christmas παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πλέον επιτυχημένα jazz albums όλων των εποχών, δίπλα στο Kind of Blue του Miles Davis. Η expanded edition του δίσκου πρόκειται να περιλαμβάνει πολύωρα session tapes και studio sketches των “Christmas Time Is Here” και “O Tannenbaum”, αλλά και δεκάδες από ακυκλοφόρητα εναλλακτικά κομμάτια. Το original LP έχει επίσης αναβαθμιστεί με ένα νέο stereo mix δια χειρός Paul Blakemore.

Η επανέκδοση θα περιλαμβάνει και ένα σκληρόδετο βιβλίο με liner notes του ιστορικού του Peanuts, Derrick Bang, όπως και ένα μήνυμα της οικογένειας του well Lee Mendelson—του εκλιπόντα παραγωγού και συνδημιουργού του αγαπημένου καρτούν του Charles M. Schulz.

Ακούστε εδώ το “Skating (#7, Take 1)”, όπως και ολόκληρο τον δίσκο:

A Charlie Brown Christmas Reissue Announced Hear an Unearthed Track