Πηγές αναφέρουν ότι το ένα από τα δύο ακούγεται στα end credits της ταινίας


Δύο νέα κομμάτια για το Black Panther: Wakanda Forever φημολογείται ότι ηχογράφησε η Rihanna, ο όγδοος και τελευταίος δίσκος της οποίας, το Anti, κυκλοφόρησε το 2016. Έκτοτε, φήμες για νέα μουσική της δημοφιλούς τραγουδίστριας και επιτυχημένης επιχειρηματία κυκλοφορούν διαρκώς, χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει κυκλοφορήσει κάτι καινούριο για τους θαυμαστές της.

Η μόνη επιβεβαιωμένη μουσική ενασχόληση της Rihanna για το επόμενο διάστημα είναι η εμφάνισή της Super Bowl 2023 Halftime Show.

Σύμφωνε λοιπόν με το HITS Daily Double, η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει ηχογραφήσει δύο από τα κομμάτια της επικείμενης ταινίας της Marvel, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου. Προηγούμενες φήμες ήθελαν την ίδια να πρωταγωνιστεί και σε αυτή, όμως ξέρουμε πια πως ήταν αναληθείς.

Σύμφωνα δε με τον δημοσιογράφο των New York Times, Kyle Buchanan, το ένα από αυτά τα κομμάτια θα ακούγεται στα end credits της ταινίας.

Ο ίδιος έγραψε σε σχετική του ανάρτηση: «Ακούω φήμες ότι η Rihanna ηχογραφεί ένα κομμάτι για τα end-credits του Black Panther: Wakanda Forever. Πώς συνεχίζεις μετά από ένα classic σαν το ‘All the Stars’; Τσιμπώντας το πρώτο κομμάτι της Rihanna εδώ και χρόνια».

Μέχρι στιγμής ούτε η Marvel, ούτε και η Rihanna έχουν απαντήσει ως προς τις φήμες για τη συνεργασία τους.

Το Black Panther: Wakanda Forever αναμένεται να επιστρέψει με τους Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira και Martin Freeman από το original Black Panther, με τους Michaela Coel, Tenoch Huerta και Dominique Thorne να είναι οι νέες προσθήκες στο λαμπερό του cast.