Εκπομπή - αυτοσχέδια συναυλία, με ενεργό ρόλο από το κοινό και παιχνίδια έρχεται τον Σεπτέμβριο στη Δημόσια Τηλεόραση


Εκπομπή - αυτοσχέδια συναυλία, με ενεργό ρόλο από το κοινό και παιχνίδια έρχεται τον Σεπτέμβριο στη Δημόσια Τηλεόραση

Pixel

Μια νέα μουσική εκπομπή έρχεται από τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1. Πρόκειται για την εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Καλεσμένοι από τον χώρο της μουσικής ερμηνεύουν, εκτός από το δικό τους ρεπερτόριο, απρόσμενα κομμάτια και επιχειρούν να στήσουν "μια γιορτή, μια αυτοσχέδια συναυλία, στην οποία συμμετέχουν τόσο το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο όσο και οι τηλεθεατές", σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Δεν τραγουδούν, όμως, μόνο αυτοί, αλλά και οι ξεχωριστοί προσκεκλημένοι από άλλους καλλιτεχνικούς χώρους, οι οποίοι ερμηνεύουν τραγούδια που αγαπούν και έχουν συνδέσει με αναμνήσεις και δικά τους πρόσωπα.

Στη συνάντηση αυτή ενεργό ρόλο έχει και το κοινό, το οποίο συμμετέχει ως αναπόσπαστο κομμάτι της συντροφιάς, δίνοντας ρυθμό, τραγουδώντας, χορεύοντας, αφιερώνοντας τραγούδια, παίζοντας παιχνίδια, ψηφίζοντας, γράφοντας στίχους -και όχι μόνο…

Μαζί τους είναι και η μπάντα του Κωστή Μαραβέγια. "Μία μπάντα που μπορεί να κάνει τα πάντα. Να παίζει ποπ και ροκ, ρέγκε και βαλς, ρεμπέτικα και τζαζ, λαϊκά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά μέχρι και αραβικά. Είναι ευρηματική, είναι ακούραστη, έχει χιούμορ. H μπάντα του Κωστή προσκαλεί και προκαλεί τους καλεσμένους, το κοινό, ακόμη και άλλες μπάντες από κάθε μέρος της Ελλάδας και του κόσμου. Ενίοτε, προκαλεί και τον ίδιο τον Κωστή. Όλοι μαζί μηδενίζουν τις αποστάσεις και κάνουν την Ελλάδα μια παρέα, μια γειτονιά, όπου όλα είναι μελωδικά", αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Info:

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης
Δημοσιογραφική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος: Γιούλικα Βεκρή
Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης
Παραγωγή: Βίκυ Λάσκαρη
Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος

Πηγή