Ο σταθμός γίνεται μέρος του παγκόσμιου stream που έχουν επιμεληθεί τα δύο σπουδαία ambient ονόματα Johanna Knutsson & Sebastian Mullaert.


Ο σταθμός γίνεται μέρος του παγκόσμιου stream που έχουν επιμεληθεί τα δύο σπουδαία ambient ονόματα Johanna Knutsson & Sebastian Mullaert.

Παγκόσμια Ημέρα του Ύπνου σήμερα, Παρασκευή 19/3 και το Avopolis Radio υποστηρίζει μαζί με μερικά εξαιρετικά ραδιόφωνα παγκοσμίως το ταιριαστό concept των Sebastian Mullaert & Johanna Knutsson που κυριολεκτικά περνάει την ambient σε άλλη διάσταση. Το 2019 το ατμοσφαιρικό δίδυμο έστησε στο μεσαιωνικό ναό De Waalse Kerk στο Άμστερνταμ ένα επικό 8ωρο σετ για να παρουσιάσει μουσική που συνοδεύει τον ύπνο και τα όνειρα μας.

Φέτος επαναλαμβάνουν το ίδιο και σας καλούν να συμμετέχετε σε αυτό το link στις 10μμ.

Την ίδια ακριβώς ώρα στο avopolisradio.gr όπως και σε άλλα ραδιόφωνα του κόσμου (που βλέπετε παρακάτω) θα έχουμε ετοιμάσει τον απαραίτητο ambient μαραθώνιo με συνθέσεις από το προ διέτιας live τους.

USA -KEXP&dublab
Greece -Avopolis Radio
Germany - Ems-Echte-Wells
NL - #Majjem
Italy -Radio Raheem
France -Radio Béton 93.6
Canada -CITR 101.9FM & Discorder Magazine
Οι οδηγίες που προτείνουν να ακολουθήσετε για να το ζήσετε ακόμα πιο σωστά είναι οι παρακάτω:

– δειπνήστε δύο ώρες νωρίτερα, όχι αργότερα
–ζητήστε από τους συγκατοίκους σας ή γείτονες να μην σας ενοχλήσουν για 8 ώρες
– κάνετε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες πριν ξεκινήσετε: τουαλέτα, φρούτα και νερό δίπλα από το κρεβάτι σας, βάλτε τα κινητά σας σε sleep mode, χαμηλώστε το ηχοσύστημα από το οποίο θα ακούσετε στην μικρότερο επίπεδο
– δε χρειάζεται να συντονιστείτε με την οθόνη ανοιχτή
–πιείτε μια κούπα τσάι με την ησυχία σας και προσεκτικά
–αν κάνετε διαλογισμό, ανάσες ή yoga, φροντίστε να το έχετε κάνει νωρίτερα μέσα στη μέρα
–ετοιμάστε το κρεββάτι σας και ξαπλώστε σε στάση Shavasana
–συντονιστείτε στο live stream
–προσπαθήστε να μην σκέφτεστε όταν ακούτε, μην τσεκάρετε το κινητό σας και προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο. κλείστε τα μάτια και απολαύστε την εμπειρία.

Δείτε ένα απόσπασμα από το το εν λόγω event του 2019:

Πηγή: Avopolis Radio

24 ώρες την ημέρα, η καλύτερη μουσική από το ραδιόφωνο του Avopolis. Plus: podcasts, αποκλειστικά mixtapes από κορυφαίους djs και ανθρώπους της μουσικής, νέα και reviews.

Πηγή