Κυκλοφορεί το νέο της single 


Μετά από την επιτυχία “Never Really Over” και την pop μπαλάντα “Small Talk”, η Katy Perry έρχεται να φωτίσει το μουσικό τρίγωνο με το νέο της single “Harleys in Hawaii”. Οι πρώτες μικρές νότες και καρικατούρες του τραγουδιού θα έγιναν οι ψυχεδελικές ανησυχίες της τραγουδίστριας, καθώς γευόταν ένα Χαβανέζικο ποτό στην… Χαβάη! Η ίδια βρέθηκε στο νησί λόγω των γυρισμάτων του ‘American Idol’.
https://www.instagram.com/p/B3qLdFDH5ey/

Η pop star συνυπογράφει το τραγούδι μαζί με τους Charlie Puth, Johan Carlsson και Jacob Kasher, ενώ την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Puth και Kasher.

To music video για το “Harleys In Hawaii” είναι αυτονόητο πως θα γυριστεί μέσα στο μαγικό ηλιοβασίλεμα, που λέγεται…Χαβάη! Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι σκηνοθέτες Pau Lopez, Gerardo del Hierro και Tomas Pena (Manson). Η Katy Perry συνεργάζεται στο ‘Harleys In Hawaii’ με την ομάδα που συνάντησε και στο ‘Small Talk’.

Αν θες να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει αγγελάκια στην αμμουδιά, δίπλα σε έναν γαλαζοπράσινο απύθμενο παράδεισο, κάνε κλικ εδώ.

Για μια έξτρα πινελιά τροπικού καλοκαιρινού ονείρου κι αν θες να πιστέψεις πως μια γεύση από το πιο σπάνιο cocktail του νησιού ίσως να αρχίσει να διεγείρει το μυαλό σου, τότε χρειάζεται να δεις το official music video. 

.be

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company