Ο ράπερ από την Ξάνθη είναι από τα πλέον συζητημένα μουσικά πρόσωπα της φετινής χρονιάς


φωτογραφία: Νίκος Ζαραγκόπουλος

Κατά κόσμον Νίκος Κίτσος, ο Bloody Hawk εδρεύει στην Ξάνθη και έχει πετύχει να κάνει το δικό του γκελ στη νεολαία που αγαπά το εγχώριο χιπ χοπ, με διάφορες online κυκλοφορίες κατά την τρέχουσα δεκαετία.

Μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους μάλλον δέσποζε το Signore Falco του 2015, όμως το φετινό άλμπουμ 1 Ευρώ δείχνει ότι θα είναι αυτό που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη φήμη του, φτάνοντάς τον και σε ένα ευρύτερο κοινό -κυρίως χάρη στο τραγούδι "Εικοσάλεπτο", το οποίο έχει ήδη συζητηθεί πολύ στα social media. 

Τώρα, ο Bloody Hawk ανακοινώνει ότι βγαίνει σε μίνι περιοδεία παρουσίασης του 1 Ευρώ, η οποία δεν θα περιοριστεί μάλιστα εντός συνόρων. Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα παίξει στην Αθήνα, στο Gazi Music Hall, ενώ το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης. Κατόπιν, στις 30 Νοεμβρίου θα πετάξει στην Κύπρο για μια εμφάνιση στο Red της Λευκωσίας, ενώ για τις 8 Δεκεμβρίου έχει ανακοινώσει συναυλία στο Λονδίνο, στο Boston Music Room. 

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, εισιτήρια προπωλούνται μέσω του πολυχώρου WE και του MicroXtreme στα 8 ευρώ (ταμείο: 10 ευρώ). Για τη συναυλία της Αθήνας ισχύει η ίδια τιμή και η προπώληση γίνεται μέσω Color Skates, True Love Tattoo, The Finest Cuts ATH Barbershop, Shoot Dice Clothing και Jackals Tattoo.

Πηγή: Avopolis.gr