Throwback στα 5 τραγούδια που φέρνουν την άνοιξη!


Πέμπτη σήμερα και όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα ξεκινάμε το μουσικό μας αυτό throwback, για να θυμηθούμε τραγούδια που αγαπήσαμε, αλλά δε γίνεται να ξεχάσουμε.

Και σήμερα λέω να σου φέρω την άνοιξη (αφού, δεν τη φέρνει ο καιρός). Ας κάνω, λοιπόν, εγώ αυτό το έργο.

Δέστε τις ζώνες σας, γιατί απογειωνόμαστε!


1.    The Pierces – You’ll Be Mine

Κυκλοφόρησε το 2011 (πως πέρασαν έτσι τα χρόνια!) και μπορεί στην αρχή να μη του δώσαμε αρκετή προσοχή, όμως ο χρόνος ήρθε για να μας διαψεύσει. Έναν, περίπου, χρόνο αργότερα, το τραγούδι γίνεται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη και ίσως το μοναδικό hit από το συγκροτήματος. Πάντως, η μελωδία και το video-clip φέρνουν τη μυρωδιά της Άνοιξης μπροστά μας.


2.    David Guetta & Kelly Rowland – When Love Takes Over


Τι συμβαίνει όταν η αγάπη αναλαμβάνει να μας λύσει όλα τα προβλήματα; Σε αυτό προσπάθησαν να δώσουν τη δική τους απάντηση, πριν από 10 χρόνια, ο DJ από τη Γαλλία, David Guetta, και η Kelly Rowland. Λέτε το άκρως… δροσερό βίντεο του τραγουδιού να μας βοηθήσει να απαντήσουμε;


3.    Lana Del Rey – West Coast


Θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή το κορίτσι των λουλουδιών; «Φυσικά, και όχι» σου λέω. Και για αυτό, σε γυρνώ 5 μόλις χρόνια πίσω, εκείνο τον Απρίλιο του 2014, που η αγαπημένη Lana αποφάσισε να μας τραγουδήσει τι συμβαίνει στη Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. Εσύ, θυμάσαι;


4.    Taylor Swift – Love Story


Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Taylor. Και όπως αποδείχθηκε σε καμία περίπτωση το μοναδικό της επιτυχημένο τραγούδι.  Ένα ρομαντικό τραγούδι με ένα ακόμα πιο χαρούμενο και ηλιόλουστο video-clip, που, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, κυκλοφόρησε 11 χρόνια πριν.


5.    U2 – Beautiful Day


Σε αφήνω με το αγαπημένο μου τραγούδι των U2. Γιατί it’s a beautiful day, είτε κάνει κρύο είτε κάνει ζέστη. Εντάξει, άμα έχει ήλιο, όλα γινόνται (ακόμα) καλύτερα.


Αυτό ήταν και για σήμερα! Ραντεβού την άλλη Πέμπτη για περισσότερο Throwback! Καλή μας άνοιξη!