στα 3+1 τραγούδια που θα σε κάνουν να χορεύεις όλη μέρα


Hello! Πέμπτη σήμερα και ένα ακόμη μουσικό #tbt ξεκινά! Δέστε τις ζώνες σας, γιατί απογειωνόμαστε!

1.    Rihanna – Don’t Stop The Music


Ξεκινώ δυναμικά με λατρεμένη Rihanna και ίσως το πιο χορευτικό τραγούδι της καριέρας της, αφού το «Don’t Stop The Music» σε βάζει στο ρυθμό από το πρώτο δευτερόλεπτο; Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Να μη χορέψουμε, να μη βάλουμε τη μουσική στο τέρμα, να μη γιορτάσουμε; Μη ξεχνάς ότι η Πέμπτη θα είναι πάντα η (Προ)Παρασκευή μας.

2.    The Black Eyed Peas – Boom Boom Pow


«Έσκασε» σα βόμβα το 2008 και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς. Τα πιο δημοφιλή «φασόλια» έκαναν ίσως το καλύτερο comeback, αφού αν υπήρχε ένα συγκρότημα που κυριάρχησε τη διετία 2008-2009, αυτό ήταν χωρίς αμφιβολία οι «Black Eyed Peas».

3.    Lady Gaga – Poker Face


Πόσες φορές έχω τραγουδήσει αυτό τον ύμνο; Ακόμα και τώρα, 10 χρόνια μετά, αναρωτιέμαι; Θυμάμαι ότι έπαιζε όλο το καλοκαίρι του μακρινού (;) 2009. Και, επειδή, αυτή τη στιγμή το ξανακούω στα αυτιά μου, δεν αναρωτιέμαι το «γιατί». Από τις πρώτες τεράστιες επιτυχίες της Lady και φυσικά όχι και η τελευταία.


     

(+1) David Guetta & Kelly Rowland – Commander


Η δεύτερη συνεργασία του εκρηκτικού ντουέτου ήταν πιο δυναμική και πιο χορευτική από την πρώτη. Έναν χρόνο μετά, το «When Love Takes Over», o David και η Kelly ήρθαν για κατακτήσουν το dancefloor. Και το έκαναν!


Bye, Bye και ραντεβού την άλλη Πέμπτη!