Απόλυτοι νικητές οι Inconsistencies!


Απόλυτοι νικητές οι Inconsistencies!

 

O Ηλίας Μπόγδανος με το solo project του Inconsistencies αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Red Bull Bedroom Jam 2014! Mαζί με τον τίτλο, κερδίζει και το μαγικό εισιτήριο που θα τον στείλει στο Λονδίνο και να ηχογραφήσει εκεί στα περίφημα Red Bull Studios τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Στην πρώτη θέση του διαγωνισμού έστειλαν τον Ηλία με το τραγούδι του «Sailed Away», οι φαν και οι φίλοι του που κατάφεραν να κάνουν τον περισσότερο θόρυβο στο Buzz Chart της τελικής φάσης του Red Bull Bedroom Jam. Την πρωτιά και το βραβείο της ηχογράφησης διεκδίκησαν, έχοντας επίσης φτάσει στην τελική φάση, οι Revenge of the Giant Face και οι BrighTside. Kαι οι τρεις μπάντες έπαιξαν στο Red Stage των δύο μεγάλων καλοκαιρινών φεστιβάλ, του Heavy By The Sea και του Ejekt Festival. Mετά τις εμφανίσεις τους το Buzz Chart στο www.redbullbedroomjam.gr άνοιξε ξανά, έτσι ώστε οι φαν να ψηφίσουν τις video performances των τριών σχημάτων.

 

Ο δρόμος για την κορυφή του Red Bull Bedroom Jam ήταν μακρύς και γεμάτος εμπειρίες για όλες τις μπάντες που συμμετείχαν, αλλά και όσους παρακολουθούσαν και στήριζαν τα γκρουπ στην πορεία τους και στις διαφορετικές φάσεις του διαγωνισμού. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, όταν οι μπάντες ανέβαζαν το video τους στο site του Red Bull Bedroom Jam, η «φασαρία» ξεκίνησε δυναμικά. Όσο περισσότερο θόρυβο έκαναν οι φαν στο Διαδίκτυο με like, share και comments, τόσο πιο ψηλά έστελναν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα. 

 

Οι πέντε διαγωνιζόμενοι που έκαναν τελικά την περισσότερη «φασαρία» (BrightSide., Schooldrivers, Inconsistencies, MindthreaΤ, Revenge of the Giant Face) αναδείχτηκαν νικητές με έπαθλο το να πρωταγωνιστήσουν σε ένα μοναδικό show μέσα από την κρεβατοκάμαρά τους. Στη συνέχεια οι πέντε μπάντες έπαιξαν live στο Volume Stage 1 στο Μοναστηράκι μπροστά στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού  την οποία αποτέλεσαν ο Gus G., o Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο Γιάννης Παλτόγλου και ο Χρήστος Παπαδάς.

 

Οι τρεις νικητές εκείνης της βραδιάς κέρδισαν την εμφάνισή τους στο Heavy By The Sea και το Ejekt festival. Στη σκηνή των φεστιβάλ, Inconsistencies, Revenge of the Giant Face, BrighSide έζησαν μοναδικές εμπειρίες και χάρισαν αξέχαστες στιγμές σε πιστό κοινό τους και σε νέους φίλους. Στην τελική φάση του διαγωνισμού, το λόγο είχαν και πάλι οι φαν για την ανάδειξη του απόλυτου νικητή του Red Bull Bedroom Jam! Και κάπως έτσι ο Ηλίας Μπόγδανος με τους Ιnconsistencies ετοιμάζεται για τη μεγάλη εμπειρία. Να ηχογραφήσει τον Σεπτέμβριο τη μουσική του στα διάσημα Red Bull Studios στο Λονδίνο.

 

Ακολούθησε το Red Bull Bedroom Jam: 

facebook www.facebook.com/RedBullBedroomJam 

twitter@RedBullGRE

 #RBBJGR

 

Inconsistencies 2.jpg

 

Inconsistencies 3.jpg