Παρασκευή 31 Οκτωβρίου: Principal Club Theter και Σάββατο 1 Νοεμβρίου: Fuzz Live Music Club


Παρασκευή 31 Οκτωβρίου: Principal Club Theter και Σάββατο 1 Νοεμβρίου: Fuzz Live Music Club

Pixel

 

Το πιο πολυσυζητημένο γκρουπ των τελευταίων δύο ετών και επίσημοι πλέον αγαπημένοι του ελληνικού κοινού επιστρέφουν με νέο δίσκο και δύο συναυλίες σε Αθήνα (1/11, Fuzz club) και Θεσσαλονίκη (30/10, Principal club)! 

 

Μία συναυλιακή επιστροφή που μόνο τυχαία δεν είναι αφού εκτός από τις σχεδόν sold out εμφανίσεις της προηγούμενης χρονιάς, η χώρα μας είναι η 5η παγκοσμίως σε σειρά σε facebook likes στην επίσημη σελίδα του γκρουπ. Και όχι άδικα, βέβαια, αφού εκτός από τις εντυπωσιακές συνθέσεις τους, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση της αυθεντικότητάς τους από το γεγονός πως και οι ίδιοι ζουν στο Los Angeles και είναι φανατικοί surfers!  

 

Το δεύτερο άλμπουμ των Allah-Las με τίτλο Worship The Sun, συνεχίζει από εκεί που έμεινε το εξαιρετικό ντεμπούτο τους (σε παραγωγή Nick Waterhouse), σερφάροντας μεταξύ West Coast garage rock, latin κρουστών και ηλεκτρικής folk. Με πλούσιους ψυχεδελικούς χρωματισμούς και διαχρονικό ήχο που παραπέμπει στην εποχή των beatniks, των surfers και της νομαδικής ζωής, οι Allah-Las παραδίδουν το λεγόμενο δύσκολο δεύτερο άλμπουμ ανεβάζοντας το πήχη ακόμα πιο ψηλά. Απομεινάρια μία άλλης Sunset Trip με χρυσό μαύρισμα και κοσμικές εμφανίσεις στις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνια, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το νοσταλγικό κιτς και να προσθέσουν στο ψυχεδελικό μωσαϊκό τους στοιχεία από Byrds, Loveκαι Felt.

 

Ακόμα και η ιστορία τους είναι σαν βγαλμένη από την ταινία High Fidelity με τα τρία από τα τέσσερα μέλη του γκρουπ να γνωρίζονται, ενώ δουλεύουν, στο θρυλικό δισκάδικο στην Sunset Boulevard, γεγονός που όχι μόνο τους διαμόρφωσε ως μπάντα, αλλά τους έσπρωξε και στα υπόγεια της γειτονιάς για να γρατζουνήσουν τα πρώτα τους ακόρντα. 

 

Ετοιμαστείτε για δύο vintage pop βραδιές με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδάνε από τη σκηνή!

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

Principal Club Theater

Doors open: 20:30

Τιμή εισιτηρίου: €18 (για περιορισμένο χρονικό διάστημα), €22 

 

 

ΑΘΗΝΑ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου

Fuzz LiveMusicClub

Doors open: 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 20 για περιορισμένο χρονικό διάστημα, €25 

 

Σημεία προπώλησης:   Ticket House, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και τηλεφωνικά στο 11876

 

Online sales: www.public.gr   www.viva.gr

 

 

Allah-Las_Press_Photo.jpg