Μια απίστευτα δυνατή βραδιά, με πολλή μουσική και χορό ξεσήκωσε το κοινό στο πιο εντυπωσιακό live του καλοκαιριού! 


 

Μια απίστευτα δυνατή βραδιά, με πολλή μουσική και χορό ξεσήκωσε το κοινό στο πιο εντυπωσιακό live του καλοκαιριού! 

Pixel

 

Μια απίστευτα δυνατή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 6 Ιουλίου στο STR8 Forward Muzic Fest 2014 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Ρετσίνα. Μερικοί από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ξεσήκωσαν με τα live performances τους και τα μοναδικά happenings περισσότερα από 5.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς. 

 

Οι εκπλήξεις περιελάμβαναν κι ένα Dare & Share! karaoke stage, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει live το ταλέντο και τις φωνητικές του ικανότητες και να απολαύσει το δικό του karaoke video στο YouTube!

 

Τη συναυλία άνοιξαν οι Miss Cherry, το συγκρότημα που αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού STR8 Forward Bands και ενθουσίασε το κοινό με τον πρωτότυπο pop-rock ήχο του και τις στιλιστικές του απόψεις.  

 

Η συνέχεια με τους καλλιτέχνες της Panik Records ήταν επεισοδιακή! Ο Στέλιος Λεγάκης έκαψε καρδιές με το «Καρδιές από αστέρια», ενώ ο DJ Kas, o OGE και η B.U. Guest Josephine απογείωσαν το πάρτι τραγουδώντας αγαπημένα κομμάτια όπως το «Party like a freak». Οι Koza Mostra έδωσαν με τη σειρά τους πιο ροκ στίγμα στη βραδιά και δόσεις «παραδοσιακές» με τα «Λιανοχορταρούδια» τους. Και η σκηνή πήρε κυριολεκτικά φωτιά με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα όπου τραγούδησε με τον πιο εκρηκτικό τρόπο αγαπημένες επιτυχίες του καλοκαιριού, όπως το «Ραντεβού στην παραλία» και το «Party Sleep Repeat», ενώ μαζί με τον Riskykidd έδωσαν νέα πνοή στα τραγούδια όπως το “Dark Horse”!

 

Τη μουσική σκυτάλη πήραν ο Μηδενιστής και ο Κώστας Μαρτάκης, που έκλεισαν τη βραδιά με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες τους, ενώ η εκτέλεση του «Το πάρτι δεν σταματά» μαζί με την εκρηκτική Ελένη Φουρέϊρα, έκανε τον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα.

 

Και το πάρτι δίνει ραντεβού και για την επόμενη χρονιά στο επόμενο STR8 Forward Muzic Fest!

 

_DSC2161.jpg

 

_DSC2223.jpg

 

_DSC2238.jpg

 

_DSC2301.jpg

 

_DSC2304.jpg

 

_DSC2307.jpg

 

_DSC2385.jpg

 

_DSC2469.jpg

 

_DSC2480.jpg

 

_DSC2744.jpg

 

_DSC2823.jpg

 

_DSC3094.jpg

 

_DSC3271.jpg

 

_DSC3321.jpg

 

_DSC3418.jpg

 

_DSC3467.jpg

 

_DSC3647.jpg

 

_DSC3666.jpg