Λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή του φετινού Ejekt Festival, οι Inconsistencies, μας συστήνονται.


Λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή του φετινού Ejekt Festival (γύρω στις 19:15) και σαν οι νικητές του Red Bull Bedroom Jam (μαζί με τους Brightside και Revenge Of The Giant Face) το προσωπικό project του Ηλία Μπογδάνου (γνωστός και μέσα από τους Fall Of Man), οι Inconsistencies, μας συστήνονται.

Pixel

 

Πρώτα από όλα πως νοιώθετε που θα παίξετε στο φετινό EJEKT Festival;

Χαίρεται! Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα, αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος του φεστιβάλ και των συγκροτημάτων, μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Συν των άλλων, το γεγονός οτι όλα γίναν τόσο γρήγορα, μας έχει κατά κάποιο τρόπο μπερδέψει, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα την όλη φάση ίσως! 

 

Δύσκολη η διαδικασία επιλογής μέσα απο το Red Bull Bedroom Jam;

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσουμε την Red Bull για αυτό τον μοναδικό διαγωνισμό που έχει στήσει και δίνει τέτοιες ευκαιρίες. Η διαδικασία της επιλογής ήταν πολύ δύσκολη και επίπονη για την ψυχική μας υγεία αν σκεφτεί κανείς ότι η Τζένη μας άφησε για το τέλος (χαχα!). Τα συγκροτήματα που συμμετείχαν είναι όλα πολύ δουλεμένα, πολύ δεμένα και δώσαν φοβερό show, οπότε ναι, ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, αλλά το κλίμα μεταξύ μας, τέλειο! 

 

 

Ο ή οι Inconsistencies; Είναι μία καθαρά προσωπική δουλειά; Είδαμε και άλλα μέλη on stage, με θητεία στη σκηνή (για όσους γνωρίζουν).

Οι Inconsistencies είναι ένα project που ξεκίνησα εγώ, όταν η έλλειψη της μουσικής στην ζωή μου έγινε αρκετά έντονη. Τα κομμάτια τα είχα συνθέσει κατά καιρούς και αποφάσισα να τα δουλέψω με αυτό το όνομα και να πραγματοποιήσω κάποια shows. Για να υλοποιηθεί η στουντιακή δουλειά ζωντανά, έχρισε αναγκαία την συμμετοχή κάποιον ακόμα μουσικών και για τον ρόλο αυτό καλέστηκαν 4 πολύ καλοί μου φίλοι με τους οποίους έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Δεθήκαμε κατευθείαν και συνεχίζουμε μαζί. 

 

Ποιες οι επιρροές σου; Φαντάζομαι έχεις και ένα πιο punk / hardcore background πέραν από επιρροές από τραγουδοποιούς.

Φυσικά. Έχω μεγαλώσει με Punk Rock και εξακολουθώ να έχω κατά κύριο λόγο πιο σκληρά ακούσματα. Κάποια συγκροτήματα που με εκφράζουν είναι οι Rise Against, Strung out Alexisonfire, Deaf Havana, You me at Six, Architects, Underoath. 

 

Κάποια κυκλοφορία ή νέες συναυλίες στα σκαριά; 

Μετά τα αρκετά shows που δώσαμε, θα αφιερώσουμε χρόνο στην ολοκλήρωση του πρώτου δίσκου συνθετικά, μέχρι να μπούμε στο στούντιο να το γράψουμε. Αν μας δοθεί η ευκαιρία μέσω της Red Bull και πάμε στα Red Bull Studios της Ευρώπης, θα είναι το τέλειο timing και προφανώς μοναδική εμπειρία για εμάς.  

 

Κλείνοντας, σε τι φάση βρίσκουμε και τους Fall of Man αυτή την περίοδο; 

Fall of Man, ολοκληρώσαμε την σύνθεση για το 2ο album, και μετά από το πολύ επιτυχημένο show με τους Βρετανούς Architects, μπαίνουμε στούντιο τον Σεπτέμβριο να το γράψουμε, και να αρχίσουμε τα shows!  

 

{youtube}UtZx2_Fo9f0{/youtube}

 

{youtube}iqWbcG9aeyM{/youtube}