Μουσική και startups έρχονται κοντά!


Την Παρασκευή 9 Μαΐου, το Orange Grove, το Ρομάντσο και η Ολλανδική Πρεσβεία, συνεργάζονται και φέρνουν κοντά Ολλανδούς και Έλληνες DJs, συγκροτήματα και start-ups από την Αθήνα.

Συμμετέχουν οι Ολλανδοί DJs FS Green, Cinnaman και Elias Mazian με sets που κινούνται στη house, deep house και techno σκηνή και από ελληνικής πλευράς, οι  A Victim of Society, που θα παρουσιάσουν ζωντανά το καινούριο τους άλμπουμ, οι Wemustbeinlove, οι Professional Crap Dancers και ο Kasseta Rec με DJ sets.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 

Pixel

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος ελεύθερη

 

Τόσο το Ρομάντσο όσο και το Orange Grove δραστηριοποιούνται στο χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας γι’ αυτό και μέσα στο πλαίσιο της βραδιάς, start-ups και από τις δυο πλευρές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα γνωριστούν με το κοινό.  

 

Το Ρομάντσο, το πρώην κτίριο γραφείων – τυπογραφείων του ομώνυμου εντύπου, βρίσκεται στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αποτελείται ταυτόχρονα από μια θερμοκοιτίδα – χώρους γραφείων δραστηριοποίησης νέων επιχειρήσεων του δημιουργικού χώρου και ένα πολιτιστικό κέντρο, ανοιχτό στο κοινό, με καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

 

Η θερμοκοιτίδα λειτουργεί ως χώρος στέγασης και παροχής υπηρεσιών σε νέους ή νέες επιχειρήσεις που αντικείμενο τους έχουν το διευρυμένο δημιουργικό χώρο. Με ιδιωτικούς χώρους γραφείων αλλά και συνεργατικούς χώρους, η θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης.

 

Το πολιτιστικό κέντρο του Ρομάντσο διοργανώνει και φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, σεμινάρια, workshops και παρουσιάσεις, ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό. Σκοπός του είναι η επανεργοποίηση ενός ξεχασμένου σημείου του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης, που κάποια χρόνια πριν αποτελούσε σημαντικό κομμάτι του δημιουργικό πυρήνα της αστικής ζωής.

 

Orange Grove

 

Είναι ένας νέος ευέλικτος χώρος εργασίας που προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να αναπτύξουν την δική τους επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες έχουν την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών και συμμετέχουν στα εβδομαδιαία σεμινάρια  και bootcamps που διοργανώνονται. 

 

Το Orange Grove  θέλει να συμβάλει στο λεγόμενο brain circulation προσφέροντας  ένα χώρο όπου οι νέοι επιχειρηματίες μπορούν  να αναπτυχθούν.  Το Orange Grove είναι μια πρωτοβουλία της Ολλανδο-Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και της Ολλανδικής Πρεσβείας.