Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος beatboxer αναδείχθηκε ο "ΜΑΚ", μιας και κέρδισε τις εντυπώσεις με μια θέση στην τελική οχτάδα.


Η πρώτη διοργάνωση του GREEK BEATBOX CHAMPIONSHIP από το www.beatboxgreece.com που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21.12.2013 στο six dogs στην Αθήνα, στέφθηκε με επιτυχία συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα του Ελληνικού beatbox απ’ όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας περίτρανα το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων beatboxers σε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και συγκινήσεις.

H κριτική επιτροπή των Bee Low (GER), Skiller (BUG) και Bitman (GR) ανέδειξε τον "RYTHMANIAC" από την Λάρισα, πρώτο επίσημο Greek Beatbox Champion 2013 και τον "ALEX KATSAKIS" από την Ξάνθη Vice Greek Beatbox Champion, μέσα από μια σειρά απίστευτων beatbox battles πρόσωπο με πρόσωπο των 16 καλύτερων beatboxers στην Ελλάδα. Το video του ΤΕΛΙΚΟΥ έκανε πρεμιέρα στο Beatbox Greece TV (

) και ολοκληρώνει τον κύκλο των beatbox battles αυτού του πλέον ανταγωνιστικού Πρωταθλήματος. 

{youtube}2BZAwPK3tIA{/youtube}

Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος beatboxer αναδείχθηκε ο "ΜΑΚ", μιας και κέρδισε τις εντυπώσεις με μια θέση στην τελική οχτάδα. Οι νικητές παρέλαβαν τις αναμνηστικές πλακέτες τους από τον άνθρωπο ορχήστρα Γερμανό BEE LOW, διοργανωτή του Παγκόσμιου Beatbox Battle, αλλά και από μια δωρο-επιταγή των από τα COLOR SKATES που ήταν και ο βασικός υποστηρικτής του GBC.

Η βραδιά συμπληρώθηκε με τα εντυπωσιακά beatbox showcases αρχικά από τους πολυφωνικούς HUMAN, τους δυναμικούς WORD OF MOUTH, τον εξωπραγματικό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βeatbox Βούλγαρο SKILLER, τον DJ MODE στα decks που εντυπωσίασε και το τρελό vibe των παρουσιαστών της βραδιάς Medicin 1 και El Pap Chico, δημιουργού του www.beatboxgreece.com.

Από την ανταπόκριση του κοινού είμαστε πεπεισμένοι πως το beatbox στην Ελλάδα έκανε αποφασιστικό βήμα για να κερδίσει περισσότερη αναγνώριση και οπαδούς.